Konnect is constant aan het vernieuwen en verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat deze nieuwe of verbeterde functionaliteiten aansluiten op de gebruikers van de OuderApp. Konnect biedt daarom een betaprogramma aan. Via het betaprogramma krijg jij als eerste de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten te testen. Met jouw proactieve inzet worden zo snel mogelijk eventuele bugs opgelost en verbeteringen door gevoerd.

Wanneer je bent ingelogd in de beta versie van de OuderApp zal je dezelfde gegevens zien als in de huidige OuderApp. Dit betekent dat je kan testen met je eigen gegevens en kinderen. Dit houdt ook in dat boekingen, zoals het aanvragen van extra dagen, echt worden verwerkt. Dus gebruik de beta OuderApp net zoals de OuderApp en leg alleen werkelijke zaken vast. Bij echt belangrijke zaken raden wij aan om het te verifiëren bij de kinderopvangorganisatie zodat er geen misverstanden ontstaan.

Feedback melden
Bevindingen kunnen doorgegeven worden via het rechtstreekse e-mail adres: betatest@konnect.nl. Het komt direct terecht bij het ontwikkelteam zodat zij het kunnen oppakken. Het is van belang dat een bevinding zo duidelijk mogelijk wordt doorgegeven. Geef hierbij het volgende aan:

  • Handelingen benoemen, zodat wij het kunnen reproduceren
  • Eventueel de naam van het kind, wat in bepaalde gevallen nodig is
  • Printscreen waarin het probleem duidelijk naar voren komt

Houd er wel rekening mee dat de beta versie van de OuderApp mogelijk onstabiele is.

Deelnemen?
Wil je graag deelnemen aan het betaprogramma? Dan kan heel eenvoudig! Afhankelijk van je toestel (Android of Apple) kan je de beta versie van de OuderApp downloaden. Volg onderstaande stappen voor Android of iOS.

Android
In het geval van een Android apparaat kan je via de Play Store deelnemen aan het betaprogramma. Klik op onderstaande button om direct de beta versie van de OuderApp te downloaden op je telefoon.
Let op: deze beta versie vervangt de huidige productie versie.


iOS

In het geval van een iOS apparaat is het belangrijk dat de app Testfligt wordt gedownload, via Testflight kan je inloggen in de beta versie van de OuderApp. Klik op onderstaande button om direct de beta versie van de OuderApp te downloaden op je telefoon.
Let op: deze beta versie vervangt de huidige productie versie.


Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen via betatest@konnect.nl. Verder willen we je vast bedanken voor jouw deelname!