Konnect brengt kinderopvang dichterbij

Een goed persoonlijk contact tussen ouders, pedagogisch medewerkers en management is een eerste vereiste voor een optimale kwaliteitsbeleving van de kinderopvang. Helaas is het meest geschikte contactmoment zelden voor iedereen hetzelfde. Een veilige en persoonlijke internetondersteuning via Konnect biedt uitkomst. Steeds op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen.

Blije gebruikers

Uitgesproken klanttevredenheid

 • "Bij Rollebol Kindercentra betrekken we ouders nog meer bij de opvang met de app van Konnect!"
   

  Directeur Rollebol Kindcentra
 • "Met behulp van Konnect kunnen ouders op ieder gewenst moment snel en eenvoudig ruildagen doorgeven en extra opvang aanvragen. Ook zijn we veel beter in staat bij ouders in beeld te brengen wat er op een dag gebeurd is en wat voor mooie momenten er zijn geweest, zo maken we de toegevoegde waarde van de kinderopvang zichtbaar!"
   

  Manager facilitair en ICT SKA
 • “Het implementeren van ons ouderportaal (Konnect) is heel voorspoedig verlopen dankzij de uitstekende ondersteuning van Konnect. Voorbereiding, inrichting, training en wekelijkse contacten om de voortgang te bespreken waren daarbij zeer behulpzaam. Ook de snelle respons van de helpdesk op vragen ervaren wij als zeer prettig. Verder hebben onze ouders het ouderportaal zeer enthousiast ontvangen.”
   

  Adviseur marketing en verkoop DAK Kindercentra
 • "Met het Ouderportaal van ´t Goudvisje kunnen we ouders dagelijks écht laten zien wat hun kind beleeft. Met de App bepalen zij zelf wanneer. Onze ouders zijn laaiend enthousiast."
   

  Projectmanager 't Goudvisje
 • "Het portaal en de app zijn vooral ondersteunend in de communicatie met onze ouders en optimaliseert het contact. Wij geloven erin dat als het portaal leuk is om te bezoeken ouders ook sneller online een afwezigheid doorgeven, een ruildag of extra opvangdag aanvragen. Het leuke met het zakelijke gecombineerd én een realtime koppeling met KidsVision maakt het portaal een sterk instrument."
   

  Manager klantadvies Doomijn
 • "De Kleine Wereld werkt sinds enkele jaren, naar grote tevredenheid, met Konnect. De app en het ouderportaal geven ouders informatie en flexibiliteit. En het heeft bij ons – zowel op de groepen als op kantoor – geleid tot een stuk minder papieren registraties. Heel erg prettig."

  Eigenaar De Kleine Wereld
 • "Informatief, actueel, uitnodigend, berichten geven je als ouder een goed beeld van de wereld van je kindje tijdens opvangdagen. De foto's zijn super. We hebben ze al vaak rondgestuurd naar familie en gebruikt voor kaarten."
   

  Ouder bij Stichting Kinderopvang Zoeterwoude

Eenvoudig in gebruik

Via computer, smartphone of tablet

Het gebruiksgemak van Konnect is een grote meerwaarde. Zelfs beginnende gebruikers vinden snel en intuïtief hun weg in de talrijke functies. Zowel via de computer als via smartphones en tablets bepalen de gebruikers zelf het beste moment om informatie, berichten of een leuke beleving te delen. Desgewenst tijdens de lunchpauze of ’s avonds in een luie stoel.

Minimale impact op medewerkers
Voor de pedagogisch medewerkers mag gebruik van Konnect beslist niet ten koste gaan van de aandacht voor de kinderen. Daarom is deze internet toepassing zo ontworpen dat met een minimale tijdsinspanning een maximaal effect wordt bereikt.

Herkenbaar

Vormgeving in uw eigen huisstijl

Konnect kan aangeboden worden in jullie eigen huisstijl. Dit geldt niet alleen voor de web toepassing, maar ook voor de ouder app op smartphone of tablet. Het uiterlijk van deze online ondersteuning sluit daarmee aan bij het uiterlijk van jullie eigen website.

Vertrouwde uitstraling
De vormgeving van Konnect kan volledig worden afgestemd op het uiterlijk van jullie bestaande website. Voor ouders vormt Konnect dan een onderdeel van jullie vertrouwde internetomgeving. Zo wordt Konnect niet alleen een onderdeel van jullie dienstverlening, maar versterk je ook de professionele uitstraling van de organisatie.

Privacy verzekerd

Ouders vinden de privacy met betrekking tot hun kind erg belangrijk. Zij stellen het niet op prijs om ongevraagd informatie over en foto’s van hun zoon of dochter op internet terug te vinden. Konnect biedt een veilige en afgeschermde omgeving om informatie met ouders te delen.

Een strikte toegangsbeveiliging
Bij de ontwikkeling van Konnect zijn hoge eisen gesteld aan de beveiliging. Hierdoor bepaal je zelf welke ouders en medewerkers toegang hebben tot welke informatie. Daarnaast worden alle gegevens beveiligd opgeslagen.

Perfecte integratie

Konnect koppelt met kindplanning én personeelsplanning

Konnect is de enige internettoepassing die feilloos aansluit bij alle grote kinderopvangpakketten. Voor kindplanning zijn dat o.a.: Kocon, The Nanny, KidsVision, KidsAdmin en Portabase. Voor medewerkerplanning zijn dat Ayton, Tactiplan en Quebble.

Een optimale gegevensuitwisseling
Deze integratie waarborgt niet alleen een optimale gegevensuitwisseling tussen jullie online communicatielijnen en jullie kinderopvangsoftware, maar voorkomt ook een dubbele administratie.

apple-iphone-7-silver-2017-new

Aan de slag

Starten met Konnect is makkelijk

Konnect is geschikt voor grote én kleine organisaties. Of de organisatie nu bestaat uit één vestiging of uit meerdere opvanglocaties met een Centraal bureau, er is altijd een passende oplossing. Je kiest zelf op welke wijze je Konnect binnen de organisatie invoert en dus ook welke onderdelen je inzet bij jullie dienstverlening aan de ouders. Hierbij is een groeipad mogelijk, waarbij je klein kunt beginnen.

Ondersteuning bij de hand
Zowel bij implementatie als bij uitbreiding biedt het team van Konnect steeds een intensieve ondersteuning, van praktische stappen voor de groep tot voorbeelden van oudercommunicatie, en van hardware checklist tot trainingen. Zo maken we samen de inzet van Konnect tot een succes.