klantendag-2019-v4

Dinsdag 17 en donderdag 19 september vinden de klantendagen van Konnect plaats. Het officiële programma start om 11:45 uur. Deze middag vertellen wij jullie graag over onze toekomstplannen en de nieuwste ontwikkelingen van Konnect.

Programma
11:45 uur – Ontvangst & lunch
12:45 uur – Welkom & opening
13.00 uur – Roadmap
13.45 uur – What’s new
14:30 uur – Pauze
15:00 uur – Kennissessie Kindvolgsysteem
15.30 uur – Tips & tricks
15:45 uur – Netwerken, hapje & drankje
16:45 uur – Einde

Locatie
De Konnect klantendag vindt plaats bij Congres- en Partycentrum ’t Veerhuis. Adresgegevens: Nijemonde 4, Nieuwegein. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Beheertrainingen
Omdat het programma start in de middag willen wij de ochtend gebruiken om trainingen te geven. Een training is optioneel, je kan hieronder aangeven of je hier aan deel wilt nemen. De trainingen starten om 9:00 uur. Een training voor één persoon bedraagt € 85,- (excl. btw.). De factuur wordt achteraf gestuurd.

Beheertraining boekingsfuncties
9.00-11.30 uur
Tijdens deze training gaan wij specifiek in op de schermen die te maken hebben met boekingen. Het gaat hierbij om klantinstellingen, (beheer tijden) aanvraagbare dagdelen en beheer tegoeden. Daarnaast komen alle beheer-functies kort aan bod.

Beheertraining communicatiefuncties 
9.00 -11.30 uur
Tijdens deze training gaan wij specifiek in op de communicatiefuncties van Konnect. Het gaat hierbij om beheer nieuwsbrieven (HTML) en beheer informatiepagina’s. Daarnaast komen alle beheer-functies kort aan bod.

Aanmelden
Meld je vóór 4 september aan voor één van de data via onderstaand formulier. Per organisatie kunnen er maximaal 2 personen deelnemen (vol = vol). Aan het middagprogramma zijn geen kosten verbonden. Indien je in de ochtend een training wilt volgen zijn de kosten € 85,- (excl. btw) per persoon per training.