Konnect koppelt!

Konnect is de enige internettoepassing die feilloos aansluit bij alle grote kinderopvangpakketten. Voor kindplanning zijn dat o.a.: Kocon (én koc.online), The Nanny (én Saamn), KidsVision, PortaBase en KidsAdmin. Voor medewerkerplanning zijn dat Ayton en PlanRad.

Gegevensuitwisseling

Deze integratie waarborgt niet alleen een optimale gegevensuitwisseling tussen uw online communicatielijnen en uw kinderopvangsoftware, maar voorkomt ook een dubbele administratie.

Kocon/ koc.online

HHBrainware

HHBrainware is de aanbieder van Kocon kindplanning software. Konnect integreert naadloos met Kocon. Ouders kunnen via Konnect hun gegevens in Kocon raadplegen en wijzigen. Ook het registreren van extra dagen, afwezigheden en ruildagen door zowel de ouder als de groep, worden rechtstreeks verwerkt in Kocon.

The Nanny / Saamn

TecSoft

The Nanny is de grootste aanbieder van kindplanningssoftware in Nederland. Dankzij de koppeling tussen The Nanny en Konnect worden mutaties in kind- ouder- en plaatsingsgegevens in The Nanny automatisch overgenomen in Konnect.

KidsVision

GAC

KidsVision is een branchegerichte softwareoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de kinderopvang. Dankzij de integratie van KidsVision en Konnect, heb je in Konnect beschikking over de kind- en oudergegevens en inzicht in de actuele kindplanning op de groep.

Portabase

Atane

PortaBase is gemaakt om kinderopvangorganisaties het lastige werk uit handen te nemen. Met Konnect voegt u extra communicatie mogelijkheden toe aan uw PortaBase omgeving. De integratie bestaat onder meer uit het synchroniseren van stamgegevens en planningen. Daarnaast kunnen aanvragen voor extra opvang door ouders met 1 druk op de knop verwerkt worden in PortaBase.

KidsAdmin

Novict

KidsAdmin is volledige administratieve software voor alle vormen van kinderopvang. Door uw KidsAdmin omgeving aan Konnect te koppelen, voegt u tal van communicatie mogelijkheden toe. Daarnaast zorgt Konnect ook op de groep voor extra grip op de planning.

Aysist

SDB Ayton

Met de personeelsplanningssoftware van Ayton hebben kinderopvangorganisaties meer grip op hun personeeelskosten. Konnect voorziet de software van Ayton continue van de laatste mutaties in de kindplanning. Zo kunnen organisaties sneller inspelen op wisselingen in de bezetting.

Planrad/Quebble

Pelosa

Konnect biedt u de mogelijkheid uw personeelsplanning van PlanRad te voorzien van de laatste planningsinformatie. Konnect voorziet PlanRad hierbij continue van de laatste mutaties in de kindplanning. Denk hierbij aan mutaties zoals afwezigheden, ruildagen en extra dagen.

Activitheek

DoenKids

DoenKids biedt diverse kant en klare producten voor BSO’s die op zoek zijn naar een kwalitatief goed activiteitenprogramma. Konnect geeft ouders inzicht in de activiteitenagenda uit DoenKids voor hun kind en laat ouders middels het fotoboek de uitgevoerde activiteiten mee beleven.

Tactiplan

Met TactiPlan maakt u eenvoudig online de personeelsplanning. Daarnaast houdt het systeem de gehele verlof- en urenregistratie van uw medewerkers bij. Konnect voorziet TactiPlan van de laatste mutaties in de kindplanning, zodat u er zeker van bent dat het rooster aan de BKR voldoet.