The Nanny

TecSoft

The Nanny is de grootste aanbieder van kindplanningssoftware in Nederland. Dankzij de koppeling tussen The Nanny en Konnect worden mutaties in kind- ouder- en plaatsingsgegevens in The Nanny automatisch overgenomen in Konnect.

Meer informatie
thenanny
HHB

Kocon

HHBrainware

HHBrainware is de aanbieder van Kocon kindplanning software. Konnect integreert naadloos met Kocon. Ouders kunnen via Konnect hun gegevens in Kocon raadplegen en wijzigen. Ook het registreren van extra dagen, afwezigheden en ruildagen door zowel de ouder als de groep, worden rechtstreeks verwerkt in Kocon.

Meer informatie

KidsVision

GAC

KidsVision is een branchegerichte softwareoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de kinderopvang. Dankzij de integratie van KidsVision en Konnect, heb je in Konnect beschikking over de kind- en oudergegevens en inzicht in de actuele kindplanning op de groep.

Meer informatie
KidsVision_logoFC (2)

Aysist

Ayton

Met de personeelsplanningssoftware van Ayton hebben kinderopvangorganisaties meer grip op hun personeeelskosten. Konnect voorziet de software van Ayton continue van de laatste mutaties in de kindplanning. Zo kunnen organisaties sneller inspelen op wisselingen in de bezetting.

Meer informatie
Ayton
doenkids

Activitheek

DoenKids

DoenKids biedt diverse kant en klare producten voor BSO’s die op zoek zijn naar een kwalitatief goed activiteitenprogramma. Konnect geeft ouders inzicht in de activiteitenagenda uit DoenKids voor hun kind en laat ouders middels het fotoboek de uitgevoerde activiteiten mee beleven.

Meer informatie