Konnect koppelt!

Konnect is de enige internettoepassing die feilloos aansluit bij alle grote kinderopvangpakketten. Voor kindplanning zijn dat: Flexkids, Kocon, The Nanny, KidsVision, PortaBase en KidsAdmin. Voor medewerkerplanning zijn dat Flexkids, KidsVision, Ayton en Quebble.

Gegevensuitwisseling

Deze integratie waarborgt niet alleen een optimale gegevensuitwisseling tussen uw online communicatielijnen en uw kinderopvangsoftware, maar voorkomt ook een dubbele administratie.

Flexkids

Flexkids biedt één geïntegreerd systeem voor de hele kinderopvang organisatie. Alle portalen zijn aan elkaar gekoppeld. Iedere wijziging in een portaal wordt direct in alle portalen doorgevoerd, zodat een medewerker of ouder verder kan met de meest recente gegevens.

Kocon/ koc.online

HHBrainware

HHBrainware is de aanbieder van Kocon kindplanning software. Konnect integreert naadloos met Kocon. Ouders kunnen via Konnect hun gegevens in Kocon raadplegen en wijzigen. Ook het registreren van extra dagen, afwezigheden en ruildagen door zowel de ouder als de groep, worden rechtstreeks verwerkt in Kocon.

The Nanny / Saamn

TecSoft

The Nanny is één van de grootste aanbieders van kindplanningssoftware in Nederland. Dankzij de koppeling tussen The Nanny en Konnect worden mutaties in kind- ouder- en plaatsingsgegevens in The Nanny automatisch overgenomen in Konnect.

KidsVision

KidsVision is een branchegerichte softwareoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de kinderopvang. Dankzij de integratie van KidsVision en Konnect, heb je in Konnect beschikking over de kind- en oudergegevens en inzicht in de actuele kindplanning op de groep.

ParnasSys

Topicus

ParnasSys biedt het webbased leeradministratie- en leerlingvolgsysteem dat door veel Nederlandse basisscholen gebruikt wordt. In een eenvoudige en veilige omgeving kan er informatie worden ingevoerd die voor een school belangrijk zijn.

Driestar onderwijsadvies

Driestar onderwijsadvies is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het onderwijs in binnen- en buitenland. Dit gebeurt met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies. Driestar onderwijsadvies inspireert, vormt en ondersteunt (aankomende) leraren, leidinggevenden aan scholen en opvoeders om goed onderwijs te geven.

Doen, Praten, Bewegen en Rekenen

CED groep

Doen, Praten, Bewegen en Rekenen is een compleet kindvolgsysteem waarmee pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van 0-4-jarigen, op het gebied van motoriek, spraak/taal en sociale competentie kunnen volgen en stimuleren. De vragen in de observatielijsten gaan over concreet observeerbaar gedrag.

ESIS / Rovict

Rovict is de leverancier van ESIS, het leerlingadministratie- en volgsysteem waarnaar de peuters administratief overstappen wanneer ze naar de basisschool gaan. Dankzij de koppeling met Konnect gebeurt dat geruisloos en start de kleuter op de basisschool met een gevuld leerlingdossier.

Activitheek

DoenKids

DoenKids biedt diverse kant en klare producten voor BSO’s die op zoek zijn naar een kwalitatief goed activiteitenprogramma. Konnect geeft ouders inzicht in de activiteitenagenda uit DoenKids voor hun kind en laat ouders middels het fotoboek de uitgevoerde activiteiten mee beleven.

Tactiplan

Met TactiPlan maakt u eenvoudig online de personeelsplanning. Daarnaast houdt het systeem de gehele verlof- en urenregistratie van uw medewerkers bij. Konnect voorziet TactiPlan van de laatste mutaties in de kindplanning, zodat u er zeker van bent dat het rooster aan de BKR voldoet.

Aysist

SDB Ayton

Met de personeelsplanningssoftware van Ayton hebben kinderopvangorganisaties meer grip op hun personeelskosten. Konnect voorziet de software van Ayton continue van de laatste mutaties in de kindplanning. Zo kunnen organisaties sneller inspelen op wisselingen in de bezetting.

Planrad/Quebble

Pelosa

Konnect biedt u de mogelijkheid uw personeelsplanning van PlanRad te voorzien van de laatste planningsinformatie. Konnect voorziet PlanRad hierbij continue van de laatste mutaties in de kindplanning. Denk hierbij aan mutaties zoals afwezigheden, ruildagen en extra dagen.