Konnect brengt kinderopvang dichterbij

Een goed persoonlijk contact tussen ouders, pedagogisch medewerkers en management is een eerste vereiste voor een optimale kwaliteitsbeleving van de kinderopvang. Helaas is het meest geschikte contactmoment zelden voor iedereen hetzelfde. Een veilige en persoonlijke internetondersteuning via Konnect biedt uitkomst. Steeds op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen.

Doelgericht contact

Drie interactieve communicatielijnen

AdminKonnect voor aanmelding van nieuwe kinderen, inzicht in facturen en jaaropgaves, kind-, ouder- en plaatsingsgegevens; aanvraag van extra opvang, afwezigheidsmeldingen en uitwisseling van algemene informatie. Dit geeft meer inzicht voor de organisatie.

LocatieKonnect voor uitwisseling van informatie over dagplanning, aan- en afwezigheid, actuele kindgegevens (waaronder noodnummers) en allerhande interne berichten. Dit voorkomt veel tijdrovend papierwerk.

OpvangKonnect voor het delen van berichten over de opvang van het kind: foto’s, schriftjes, nieuws en andere informatie tussen ouders en groep. Dit verhoogt de betrokkenheid bij de dagelijkse opvang.

Perfecte integratie

Konnect koppelt met kindplanning én personeelsplanning

Konnect is de enige internettoepassing die feilloos aansluit bij alle grote kinderopvangpakketten. Voor kindplanning zijn dat o.a.: Kocon, The Nanny, KidsVision, KidsAdmin en Portabase. Voor medewerkerplanning is dat Ayton.

Een optimale gegevensuitwisseling

Deze integratie waarborgt niet alleen een optimale gegevensuitwisseling tussen jullie online communicatielijnen en jullie kinderopvangsoftware, maar voorkomt ook een dubbele administratie.

Herkenbaar

Vormgeving in uw eigen huisstijl

Konnect kan aangeboden worden in jullie eigen huisstijl. Dit geldt niet alleen voor de web toepassing, maar ook voor de ouder app op smartphone of tablet. Het uiterlijk van deze online ondersteuning sluit daarmee aan bij het uiterlijk van jullie eigen website.

Vertrouwde uitstraling

De vormgeving van Konnect kan volledig worden afgestemd op het uiterlijk van jullie bestaande website. Voor ouders vormt Konnect dan een onderdeel van jullie vertrouwde internetomgeving. Zo wordt Konnect niet alleen een onderdeel van jullie dienstverlening, maar versterkt je ook de professionele uitstraling van de organisatie.

Eenvoudig in gebruik

Via computer, smartphone of tablet

Het gebruiksgemak van Konnect is een grote meerwaarde. Zelfs beginnende gebruikers vinden snel en intuïtief hun weg in de talrijke functies. Zowel via de computer als via smartphones en tablets bepalen de gebruikers zelf het beste moment om informatie, berichten of een leuke beleving te delen. Desgewenst tijdens de lunchpauze of ‘s avonds in een luie stoel.

Minimale impact op medewerkers

Voor de pedagogisch medewerkers mag gebruik van Konnect beslist niet ten koste gaan van de aandacht voor de kinderen. Daarom is deze internet toepassing zo ontworpen dat met een minimale tijdsinspanning een maximaal effect wordt bereikt.

Privacy verzekerd

Even veilig als internetbankieren

Ouders vinden de privacy met betrekking tot hun kind erg belangrijk. Zij stellen het niet op prijs om ongevraagd informatie over en foto’s van hun zoon of dochter op internet terug te vinden. Konnect biedt een veilige en afgeschermde omgeving om informatie met ouders te delen.

Een strikte toegangsbeveiliging

Bij de ontwikkeling van Konnect zijn hoge eisen gesteld aan de beveiliging. Hierdoor bepaal je zelf welke ouders en medewerkers toegang hebben tot welke informatie. Daarnaast worden alle gegevens beveiligd opgeslagen.

Aan de slag

Starten met Konnect is makkelijk

Konnect is geschikt voor grote én kleine organisaties. Of de organisatie nu bestaat uit één vestiging of uit meerdere opvanglocaties met een Centraal bureau, er is altijd een passende oplossing. Je kiest zelf op welke wijze je Konnect binnen de organisatie invoert en dus ook welke onderdelen je inzet bij jullie dienstverlening aan de ouders. Hierbij is een groeipad mogelijk, waarbij je klein kunt beginnen.

Ondersteuning bij de hand

Zowel bij implementatie als bij uitbreiding biedt het team van Konnect steeds een intensieve ondersteuning, van praktische stappen voor de groep tot voorbeelden van oudercommunicatie, en van hardware checklist tot trainingen. Zo maken we samen de inzet van Konnect tot een succes.